Dit zijn de deelnemers van BOUWKEET1. Klik op een bedrijfslogo voor meer informatie.


de-jong-rutten-1024

De Jong Rutten is onderdeel van de Hanssen Group en leverancier van kunststof gevelelementen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw.

De Jong Rutten maakt graag onderdeel uit van Bouwkeet1. Het geeft ons de kans te laten zien dat ketensamenwerking met vaste partners leidt tot betere resultaten. Het leidt tot hogere kwaliteit en lagere faalkosten bij zowel de voorbereiding als de uitvoering. Het is een grote kans om te laten zien waartoe wij in staat zijn. Dat we daadwerkelijk samenwerken, verantwoordelijkheid willen nemen en transparant zijn. Bij intensieve samenwerking houd je elkaar een spiegel voor, als ware het een leertraject. Daar word je als bedrijf alleen maar beter van!


De visie van Bouwmij Janssen is dat het resultaat van (bouw)projecten waar meerdere vakdisciplines bij elkaar komen, begint bij jezelf en bij het bedrijf wat je vertegenwoordigt. Ons DNA is onder andere gebaseerd op: respect voor elkaar, openheid en samenwerking vanuit het kwetsbaar durven opstellen. Fouten maken mag, maar verbeteren moet! Alleen kunnen we niks en samen kunnen we (veel) meer.

Bouwkeet1 is een samenwerking van bedrijven die ditzelfde DNA in zich hebben en met elkaar continu willen verbeteren om steeds beter, sneller en goedkoper te worden om voor de gebruikers van de gebouwen die we maken, het meest aantrekkelijke aanbod te kunnen realiseren. Samen innoveren is daarbij de rode draad.

Andere industrieën zijn ons allang voorgegaan en door deze keten van bouw-gerelateerde bedrijven gaan wij ook deze manier van – voor de bouw vernieuwend – samenwerken toepassen.


archifoor-1024

Archifoor Coöperatie u.a. is een netwerk van bouwprofessionals, dat een integrale advisering biedt van initiatief- tot en met beheerfase. Onze samenwerking is mede gebaseerd op het werken met BIM, waardoor een perfecte afstemming tussen de disciplines bereikt wordt. Bouwkeet1 zien wij als een logisch vervolg op onze werkwijze richting uitvoering. Onze rol in de keten is om projecten zo goed voor te bereiden, dat de bouwers over betrouwbare informatie kunnen beschikken voor werkvoorbereiding en uitvoering. Dit laat ze scherper calculeren en plannen en faalkosten in de uitvoering vermijden.janssen-1024

Janssen Venray Stucadoors is een allround stucadoors- en afbouwbedrijf  welke gedurende 5 generaties aan de weg timmert. Afspraken, kwaliteit, klanttevredenheid en veiligheid ( VCA* gecertificeerd ) zijn onze sleutelwoorden en handelen hier ook naar. Niet voor niets mochten wij als Komo proces gecertificeerd bedrijf in 2009 de Landelijke KwaliteitsAward Gevelisolatie winnen, terwijl de nominaties in 2013 en 2016 voor deze ambitieuze prijs onze constante kwaliteit aangeven.

In Bouwkeet1 werken we nauw samen met de andere disciplines in de bouw.
Dat geeft ons ook de mogelijkheid onze deskundigheid in de volle breedte beschikbaar te stellen.
Want de technische én esthetische aspecten van het stucvak maken de volledige beheersing
ervan noodzakelijk om optimale kwaliteit te kunnen garanderen en van toegevoegde waarde te kunnen zijn.
Laat het onze uitdaging zijn om uw verwachtingen te overtreffen.


logo-kleevendewit-cmyk

Metselbedrijf Kleevendewit BV is een bedrijf met ca 20 medewerkers, dat zich richt op het uitvoeren van alle soorten metselwerk en het bijbehorend steigerwerk. Onze focus ligt op kwaliteit en optimale procesvorming op de bouwplaats. Wij zijn partner geworden van Bouwkeet 1, vanwege onze overtuiging dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.


logo-lks-1024

LKS Installatietechniek is een W-technisch installatiebedrijf, met 30 medewerkers verzorgt LKS de technische installaties in nieuwbouw en renovatie van woningen, woongebouwen en kantoren.

Sinds 2006 is LKS onderdeel van Sankomij Installatietechniek BV.

LKS is lid van Bouwkeet1, omdat wij toekomst zien in langdurige, intensieve samenwerking en graag onze kennis in willen brengen om projecten te realiseren conform de MKK matrix (Programmafase>ontwerpfase>uitwerkingsfase>realisatiefase>beheerfase).


rongen-1024

Tegelzettersbedrijf Rongen is een echte specialist in tegelwerken waar alleen het eindresultaat telt. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1985 en is dus ervaren op het gebied van verschillende soorten tegelwerken in woningbouwprojecten, scholen, zwembaden, bedrijfspanden, gymzalen, horecapanden en natuurlijk bij onze particuliere klanten. U kunt bij ons terecht voor de complete renovatie van bijvoorbeeld badkamer, toilet, maar ook voor woonkamervloeren, terras of zwembad. Alle voorkomende werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd en daardoor hebben we een strakke planning met een korte verbouwingstijd. In onze showroom van ruim 425 m² inspireren we u door de diversiteit aan showroomopstellingen en de laatste trends op tegel- en sanitairgebied. Doordat wij een totaalpakket leveren kan alles gemakkelijker op elkaar afgestemd worden hetgeen de kwaliteit ten goede komt. Wij komen onze afspraken na en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ook door het meedenken met onze klanten sluiten we naadloos aan als partner in Bouwkeet1.


bolwerkweekers-1024


BolwerkWeekers
is een adviesbureau voor bouwconstructies. Ons bedrijf is gebouwd op 3 pijlers: plezier in het werk, openheid en innovatie. Plezierig werken werkt positief door in waardering en vertrouwen, persoonlijke groei en verantwoordelijkheidsgevoel. Het resultaat laten we zien in een gezamenlijk eindproduct. Dat product maken we het liefst met partners in het bouwproces, want delen is vermenigvuldigen. Op deze manier kunnen we in gezamenlijkheid goede en mooie projecten maken. Wij werken constant aan verbetering in kwaliteit, kennisdeling, procesbeheersing en optimale samenwerking met bouwpartners. En dat doen we ook binnen Bouwkeet1.


meesterdak-1024

Meesterdak Venray is een professioneel, vakkundig en zeer ervaring dakdekkersbedrijf. Wij bieden een allround pakket aan in het vervaardigen en herstellen van Pannen daken, Platte daken en alle voorkomende Zinkwerken.

Bouwkeet1 staat voor een intensieve samenwerking tussen de verschillende schakels in het bouwproces, vanaf de ontwerpfase. Het resulteert in minder faalkosten, bespaart tijd en komt de kwaliteit van de bouw ten goede. Wij, Meesterdak Venray staan achter deze visie en zijn daarom lid geworden van Bouwkeet 1.  We hebben er dan ook alle vertrouwen in om met de aangesloten partners een zeer succesvolle samenwerking aan te gaan. Samen staan we sterk.